F.O.O.D.

Jedlo a ešte oveľa viac

Časopis plný receptov

Mesačník F.O.O.D je zameraný na informácie z oblasti kulinárstva a gastronómie. Je praktickým sprievodcom pre každého, kto rád varí s nápadom, jednoducho, rýchlo a z čerstvých surovín. Časopis ponúka viac receptov z ľahko dostupných ingrediencií, nezabúda na našu tradičnú kuchyňu ani názorné postupy na prípravu zložitejších receptov. Vezme vás do rôznych kútov sveta a objavíte s ním čaro a vôňu cudzokrajných receptov.

Nájdete tu však aj absolútne novinky, tipy, trendy, ktoré hýbu svetom súčasného varenia. Ako rýchlo a chutne navariť do 30 minút? Aj na túto otázku vám zodpovie mesačník F.O.O.D. Nedeliteľnou súčasťou časopisu sú informácie a recepty o ,,kozmopolitnej“ kuchyni.

Ku kľúčovým témam časopisu patria rubriky F.O.O.D. SEZÓNA nabitá jednoduchým, rýchlym varením zo sezónnych a lokálne dostupných surovín, F.O.O.D. DOMA sa orientuje na varenie pre celú rodinu i priateľov a varenie s deťmi. V rubrike F.O.O.D. AKO NA TO sa naučíte pripravovať zložitejšie pokrmy a F.O.O.D. BEDEKER bude vaším sprievodcom po svetových kuchyniach a prinesie inšpiráciu na výber reštaurácií a nápojov. Časopis sa bude venovať okrem jedla aj dizajnu, kuchyniam, nábytku, doplnkom a spotrebičom.

F.O.O.D. 12/2016

Aktuálne číslo vyšlo: 24.11.2016

Obsah

  • Vianočné recepty z orechov, mandle, pistácie, pekany, lieskovce, arašidy... ()
  • Orechy a druhy orechov. ()
  • Vianočné trhy a recepty z nich. 4 druhy medovníkov. ()
  • Štedrý večer, menu podľa blogerov, 3x zaujímavé reštaurácie na SVK. ()
  • Slané koláče na Vianoce alebo Silvestra. ()
  • Ako na to: ako na vykosťovanie kapra, domáce likéry, vaječný likér a recepty z n ()
  • Bedeker: Vianoce v Alpách. ()
« Staršie číslo
Obálka F.O.O.D.

Ďalšie vydanie: 23.12.2016

 
 
Přejít na hlavní navigaci Přejít na obsah
Dialog
X